Smarta IT-lösnigar
för ditt företag

Get Started Tjänster
-->

Om oss

LINQ2IT är ett konsultbolag med mer än 15 års erfarenhet inom IT-området. Med vår erfarenhet och kompetens kan vi erbjuda lösningar på det flesta utmaningar vi ställs inför.

IT-Konsulter

Våra tekniker kan hjälpa er med drift, support och administration av applikationer. Tillsammans identifierar vi era behov och matchar det med rätt kompetens.

Behöver ditt företag hjälp med IT?

Vi kan hjälpa ditt företag med de utmaningar ni ställs inför

IT-Analys

Vi analyserar hur IT-miljön är utformad, vilka behov bolaget har och vilka potentiella förbättringsområden som finns

Projektledning

I projektledarens uppgift ingår bland annat att informera, planera, organisera, hantera, koordinera, sammanställa och ta övergripande ansvar för projekt. Vanligt förekommande behov hos företag är projektledning vid migrering, affärsintegration och infrastrukturella förändringar. Vi kan vara med från början eller komma in när det behövs mer resurser i ett projekt. Som extern projektledare har vi inga kopplingar till företagets organisation vilket innebär att vi kan fokusera fullt ut på vad är bäst för projektet och företaget/verksamheten.

Upphandling

Idag är upphandling av IT-system och tjänster ofta komplexa och ställer höga krav på upphandlaren att utforma förfrågningsunderlaget så att både beställare och användare får sina behov tillgodosedda, men även så att leverantörer finner det intressant att lämna ett konkurrenskraftigt anbud.

IT-Analys


IT-analys är ett enkelt sätt att få ett bra beslutsunderlag inför framtida upphandlingar. IT-analysen hjälper er även att förebygga problem, arbeta effektivare och få bättre ekonomi i er IT-miljö.
Vi analyserar hur IT-miljön är utformad, vilka behov bolaget har och vilka potentiella förbättringsområden som finns.

Våra kunder

Kontakta oss

Veddestavägen 19, 175 6 Järfälla

info@linq2it.se

+46 8 22 22 34

Genom att använda detta formulär accepterar
du att denna webbplats lagrar
och bearbetar dina uppgifter.

Your message has been sent. Thank you!